" DE POTI SA MA AJUTI, NU-NTOARCE CAPUL,

IN LOCUL MEU PUTEA FI ALTUL,

PUTEA FI CHIAR COPILUL TAU

CE BINE CA NU E....SUNT EU... "

duminică, 5 februarie 2012

Spectacol caritabil " EU lupt cu autismul - TU poti sa ma ajuti ! " - BUCURIA VIETII



     Asociatia de Sprijin pentru Parintii si Copiii cu Autism Galati in colaborare cu Centrul Cultural " Dunarea de Jos " Galati si Consiliul Judetului Galati, au plăcerea să vă invite LUNI- 6 februarie 2012, începând cu orele 17.00, la Teatrul muzical " Nae Leonard" , unde se va desfasura un minunat spectacol , cu scop caritabil, în beneficiul copiilor cu autism din orasul Galati.
    Spectacolul va avea in program momente deosebite sustinute de elevii Scolii de Arte din cadrul Centrului Cultural "Dunarea de Jos", sectia canto si balet, de prestigiosul Ansamblu folcloric " Doina Covarluiului" , precum si numeroase alte surprize placute din partea organizatorilor.


    Prin acest eveniment se doreste informarea si sensibilizarea opiniei publice si a autoritailor locale, cu privire la impactul autismului asupra societatii civile, initiatorii proiectului dorind sa aduca la cunostinta comunitatii locale provocarile intalnite zilnic de acesti copii impreuna cu familiile lor. 

    Acest spectacol reprezinta in acelasi timp si o actiune concentrata în vederea obtinerii de fonduri care vor contribui la continuarea terapiilor speciale pentru copiii inscrisi in asociatie precum si pentru amenajarea unui spatiu pentru informare si consiliere a parintilor care se lupta cu problemele ce apar odata cu diagnosticul de autism.

    Numarul copiilor diagnosticati cu tulburari de spectru autist este din ce in ce mai mare. In fiecare saptamana, apar cazuri noi si din ce in ce mai multi copii au nevoie de servicii specializate si este important de stiut ca o mare parte dintre ei pot face progrese remarcabile ajungand sa fie recuperati. Au nevoie insa de o depistare timpurie a tulburarii, de implicare din partea familiei si de terapie intensiva, materiale de lucru din cele mai diverse , medicatie lunara care nu este inclusa pe lista celor gratuite , logopedie, kinetoterapie etc.     
 
    Vorbind si de terapie intensiva , costurile lunare sunt extrem de mari. Este vital pentru ei să găsim fonduri să-şi continue terapiile, iar prin acest eveniment sperăm să reuşim să strângem o parte din bani.
Susţinerea acestor copii se poate face si prin participarea la acest eveniment, costul biletului (5 lei pentru copii / 10 lei pentru adulti) reprezentând o donaţie minimă.

              Cu multumiri si respect , va asteptam la spectacol ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu